Zakázky

4. prosince 2012

Tak, nastala chvíle času a já mohu pěkně v klidu popsat výrobu dvou zakázek.
Začneme tou druhou, protože kdybych sem dala bločky, zase by to nikdo nečetl :o)


Takže. Tato zakázka byla velmi specifická. Paní měla už přání v hlavě, což je super. Nádherně se pak tvoří a víte, že se do vkusu zákaznice trefíte více, když Vám dá plno požadavků.





Jsou to dvě přání pro rodiče k oznámení těhotenství. Mělo být fialové a otvírací. já k tomu přidala mašličku a trošku graficky upravila text. Korpus jsem dělala na 5×, prve šikmo uřízlé, pak špatně ohnuté... Mno, znáte to :)


Nakonec za dva večery jsem měla hotovo. Toho vyměřování a rýsování... Už to do Vánoc nechci dělat :o) Paní je z přání nadšená a já jsem nadšená, že se líbí. 



A teď k druhé (první) zakázce. Jednalo se o 40 bločků s Vážkou a jak jsem slíbila, zde je moje práce den po dni. Bohužel jsem vždy bločky dělala po večerech a řekla si, že je vyfotím ráno při lepším světle...



První den:
  •  Udělala jsem texturu pro 6 bločků
  • Zbylých 44 bločků jsem obalila alobalem, abych si nezašpinila bílé papíry uvnitř


Druhý den:
  • Všechny bločky už mají texturu


Třetí den
  • Všechny bločky už mají i 3D vážku
  • A všechny jsou zabaleny



Balit mi pomáhal bratr. Díky moc! Bez něj bych to balila dva dny. Vážně mi to pomohlo. Snad se nejen balení, ale i bločky budou pánovi líbit.

Mám pro Vás i návod, jak si vážně jednoduše udělat takovýto bloček. Dokonce i video :) Snad se minimálně k fotonávodu dostanu brzo, k videu... Mno, to prve musím zjistit, jak ho upravit.

Takže díky za přečtený a krásný den. 
Katuan









2 komentáře:

  1. Bločky už jsem viděla :-), ale to oznámení, to je paráda! Takové bude mít budoucí babička určitě dlouhé roky někde vystavené... Hlavně by mě tedy vůbec nenapadlo takovou událost oznamovat tahle oficiálně, většinou se dneska jen zvedne telefon a oznámí se "mami, budeš babičkou" a je to. Tohle je super způsob, jak udělat budoucím prarodičům radost.

    OdpovědětVymazat
  2. vyzerajú krásne, ja milujem bločky, aj ich vyrábať :)

    OdpovědětVymazat

DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS・POWERED BY BLOGGER