Pár výtvorů, aneb co dělám, když se učím :)

29. ledna 2013

Od ledna mi běželo zkouškové a v tomto období tvořím více než jindy :)Zde je ukázka z posledních dvou týdnů. Poprvé se mi podařilo udělat všechny lifty, sketche a ostatní podmínky v klubech na féru :) 

PŘÁNÍČKA
Lift podle předlohy, myslím, že jsem se trefila docela slušně :)


Přáníčko podle sketche. Ráda dělám podle Sketche, nějak mi ten návrh už říká, kam co mám dát aby to vypadalo krásně. Sice ta barevnost je nedodělaná. Květinky světlé a pozadí tmavé, mělo by to být příště naopak.


Zde jsem zkoušela nové velké razítko květinky a novou techniku vybarvování přímo razítkovacími polštářky. Mít více barev, barvím ještě do teď :)


Velké razítko květinky, která je vrstvená na sebe. V oranžové a růžové kombinaci.



Přáníčko podle lednové paletky na mém blogu. Doufám, že se Vás pár také zúčastnilo :)


Přání, na které jsem velmi hrdá. Je do flérovského klubu a zadání znělo: 
Barvy zlatá, hnědá a měděná. Použít minimálně dvě a jinou barvu pouze do 15%. dalo mi hodně zabrat, ale zadání jsem zvládla a přání bylo nominováno :)


Na toto přání jsem měla už pár týdnů zálusk. Velmi jednoduché a krásné :). Pavoučci zdobeny technikou paper piercing, pak jen přilepit provázek a narazit text.


Další nová technika, kterou je zdobené i hnědé přání nahoře. Už jsem Vám ji představovala i s návodem.


Přání podle Paletky, kterou nedávno vybrala Míša. Pro mne moc jednotné a tmavé barvy, ale myslím, že to není taková katastrofa, jak jsem si na začátku myslela.


A u posledního přání znělo zadání: Tmavě modrá a světle zelená. Pro mne vražedná kombinace, tak jsem ji doplnila dalšími barvičkami :)


BROŽE

Ani nevím, jak mě napadlo vyrobit brože, ale je to milá změna od všeho papírového. Růžičky z DecoClay, perličky jako očička a celý ptáček je potřen krakelovacím lakem. Ze zadní strany kvalitní brožový můstek s pojistkou.


KRABIČKY

Tak tato krabička všechno začala. :)


Druhá dětská.


Třetí zase do fialova :) 


Čtvrtá už více zdobená :o)


MINIALBA





A to je asi vše :) Jsem taková spíše přelétavá. Chvíli dělám jednu věc, pak ji odložím, protože mě napadl jiný nápad, mezitím jsem stihla udělat zase něco, pak se vrátím k prvnímu... Mám na stole rozděláno ještě pár kousků :)

Děkuji za nahlédnutí :o)

1 komentář:

  1. Pane jo, to je "nálož"... A opravdu pěkná! ;-) Jo jo, zkouškové i u mě vždycky bylo "plodné" období - doma uklizeno, kytky přelité... :-D

    OdpovědětVymazat

DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS・POWERED BY BLOGGER