Easter cards - digital paper

11. března 2015

Tak i my už jsme moderní domácnost. V pondělí dorazila velká krabice a v ní tiskárna. Hurá. Můžeme konečně tisknout, kopírovat, scanovat... a víte, co je nejlepší? Tiskne barevně! Ano, pro někoho to je nic, ale pro mě, kdy jsem rok be tiskárny (zavařila se) a před tím jsem měla jen obyčejnou, která barvičky neznala, je to revoluce :)

A to bych to nebyla já, kdybych hned nevyzkoušela co umí a jakou gramáž papíru je ochotná mi ještě tisknout.  Ochotná byla, to ano. Ale já bohužel měla doma jen snad tři kousky jednoho nejmenovaného papíru :)

Neudržela jsem se a koupila jsem si sadu digitálních papírů a zkusila co to bude. S očekáváním jsem zadala v obýváku tisk přes wifi (ano.. nemáme kábel :D) a čekala, co se bude dít. No, musím vám říct, že tisk to byl nádherný. Ano, byl, protože mi z těch dvou papírů 20x20cm nezbyl ani kousek. Vše padlo na výrobu velikonočních přáníček - jsou to letos moje první a zároveň poslení kousky na Velikonoce. A ještě pak zbylo i na jedno darovací :)

Tak konec tlachání a jdeme se koukat :)

První dvě jsou s kuřátkem. Vybarveno Distress fixkama a obyč fixkama. Chtěla jsem vidět ten rozdíl, zda má cenu investovat do drahých Distress. 



Druhé dvě jsou s myškou. I zde jsem pro porovnání zkusila obě varianty fixek. 



S podlení přáníčko je vyrobené z těch zbytků, co mi zbyly. Byl by hřích ty kousíčky vyhodit :)


Tak co, poznáte na obrázcích, která jsou vybarveny Distres Markery a které ne? Podle mě má cenu investovat do sražších Markerů, líbí se mi více, lépe se s nimi pracuje, ale je to na každém, čemu dává přednost :) I ty obyč nejsou špatné, ale není to ono :)

Krásný den, Katuan

DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS・POWERED BY BLOGGER