Změna... možná :)

7. dubna 2015

Dnes to nebude přáníčkový příspěvek. Ani chlubící se článek (ikdyž ty pro vás taky chystám). Dnes to bude malé zamyšlení. Zamyšlení nad tvorbou a mým časem, který papíru věnuji. Nevím, možná se potřebuji vypovídat a doma je mi už ouzko, nebo jen potřebuji něco napsat. 

Posledních pár dnů a pár dalších nastávajících je v mé pracovně ve znamení změn. Vše předělávám, znovu organizuji, pytlíčkuji a dělám cokoliv abych měla uklizeno a hlavně - abych měla dokonalou organizaci. Teď se mi všechno všemožně někde válí, nevím, kde co hledat... Hodlám totiž v papírovém světu udělat jednu velkou změnu. Ne pro Vás, ale mou změnu. Nebude to zítra, nebude to za týden a také ani za měsíc. Potáhne se to nějaký rok, ale již teď se připravuji.

Pro mne to bude velké, bude to jedna etapa mého tvoření. Vy to možná ani nezaregistrujete, nebo ano, kdo ví. Mám velké plány a hlavně na dlouho. Už před rokem jsem si "práci" načala a teď v ní mohu pokračovat. Ano, dělám sice po nocích, max. 2 hodinky než odpadnu a jdu si lehnout, ale já to do konce dotáhnu.

Neřeknu Vám co a ani kdy či jak, prostě až to bude, tak to třeba zaznameáte. Třeba, až se za nějaký ten rok vrátíte na můj blog, uvidíte zde TEN článek. Dnes už ale konec slov, čeká mne další reorganizace, vyhazování zbytečných věcí a hledání toho správného místa pro určité razítko či papír. A až to budu mít hotovo, odreaguji se u nějakého toho přáníčka :)

Můj papírový život touží po revoluci!

tak se mějte krásně, obdivuji všechny, kteří to dočetli dokonce. 

Krásné dny, vaše Katuan

2 komentáře:

  1. Ke každé změně je třeba veliká kuráž a odvaha. Tak ať tě/Vás neopouští :-) m.

    OdpovědětVymazat
  2. Evi, máš recht..někdy je změna potřeba..držím palce, ať se Ti vše podaří dotáhnout do konce :)

    OdpovědětVymazat

DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS・POWERED BY BLOGGER