FUSION-Blue Skies & Smooth Sailing

13. června 2015

A Fusion je tu zase. Mám pocit, že příspěvky na mém blogu jsou velmi pravidelné. Píšu jednou za 14 dní v době, kdy se uzavírá FusionChallenge. Zkusím se nad sebou zamyslet a občas sem napsat i mimo tyto pravidelné příspěvky něco jiného. Kdo ale chce, může mne sledovat a Facebooku, tam teď vkládám příspěvky častěji. Ale zpátky k Fusion. Hned první den, kdy byla vyhlášena nová challenge jsem vyrobila pánské přáníčko. Trvalo mi ale 10 dní, než jsem byla schopná ho nafotit. Amezitím, jsem ten poslední den vytvořila druhé, více tématické.

Začnu tedy u toho, které do challenge posílám. Inspirovala jsem se sketchem, barvami a tématem. Vytáhla pár řezacích šablon, konečně prubla Fiskars stroj a mohlo se tvořit. Přání je vlastně vyrobeno pouze s pomocí řezacích šablon, proč bych se namáhala stříhat, že ano. Pro ty, které to zajímá sem zkusím vypsat vyřezávací šablony, které jsem použila. 1. Vyřezávací šablony na vodu - PoppyStamps - Stitched Landscape, 2. Vyřezávací šablona na loď - MTFStamps - Sailboat, 3. vyřazávací šablona obdélníku - MemoryBox - Stitched Rectangle a 4. vyřezávací šablona vlaječky - My Favorite Things - Stitched Flag. A pak pár zbytečků papírů a razítko.




U druhého přání jsem se inspirovala pouze sketchem. Proto je také pouze na ukázku. Designový papír je z edice od Teresy Collins - He Said/She Said, knírky jsou vyřezány na Silhouette a kamínky na nich jsou od ScrapBerrys. A nakonec stejné razítko jako u předchozího přání. To ale razítko bylo ještě v celku, pak jsem ho rozstřihla na jednotlivá slova.




Krásný den, Katuan

1 komentář:

  1. Libi se mi oboje. Jak more tak knirky. A super je to dirkovani po okrajich. Je to vse tak krasne ciste.

    OdpovědětVymazat

DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS・POWERED BY BLOGGER