Jsem správná scrapařka?

16. října 2012

Jako vždy na poslední chvíli. Je to stejné jak se scrapem, tak i se školou. Vše dělám na poslední chvíli.
Příští týden v úterý mám umět 32 semen. Poznat je, pojmenovat latinsky a zařadit do čeledě. Jak jinak než zase latinsky. Je to pouze 32 semen, bylo hůř, už jsem jich poznávala 68 kousků.


Nedokážu se je učit všechny z jednohu papíru. Musím je mít pěkně oddělené tak, abych si mohla vzít třeba jen jeden vzorek. Učí se mi to tak lépe. Mám fotografickou paměť, takže barvičky mi hodně pomáhají. Každou čeleď mám oznašenou jinou barvou a pak lehce vím, že třeba mrkev a petržel jsou spolu v čeledi oranžové - Apiceaceae.



Tyto visačky mne bohužel budou provázet i na kurzu v Liberci. Spočítala jsem si, že když se každý den naučím 5  kousků, krásně mi to vyjde. Ale znáte to, občas to prostě nejde.




5 komentářů:

  1. Evi, to je suprové!!! Jsi prostě jednička...teď se to naučit, viď? Škoda, že takto nemůžu zpracovat svoje otázky do školy...zítra poletí k Tobě dopísek...

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím, že v Liberci nebudeš mít na semínka čas :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky s tím moc nepočítám :) Ale snaha se cení :)

      Vymazat
  3. Katuan, to je paráda... Taky jsem takovouhle poznávačku kdysi dělala, ale už je to 8 let, takže jsem to tehdy takhle suprově nepojala: http://www.cz-milka.net/skola/specialni-fytotechnika/
    Tak hlavně ať to krásné zpracování pěkně napomáhá při studiu! ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jo, tak to jsi borec!!! A úplně nejlepší a nejsprávnější scrapařka :-), protože si lepší zpracování nedovedu představit !

    OdpovědětVymazat

DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS・POWERED BY BLOGGER