Velká nálož bločků

2. listopadu 2012

Minulý týden jsem měla vážně tvořivý večer. Dojela jsem pozdě večer domů a měla náladu si něco vytvořit. Přání bylo časově náročnější, než malý bloček. Mno, nakonec jsem jich zvládla více ale zkončila jsem pozdě nad ránem.
Nějak mne chytla inspirace. většina bločků je ozdobena streji Dylusions.



Původně zelený blok stříkaný modrým a fialovým sprejem. Květinky natištěny a vybarveny obyčejnou vodou, proto jsou tak světlé. Stranu u kroužků jsem také postříkala zeleným sprejíkem.







Bloček, který je dekorovaný papírem postříkaný spreji v odstínu fialové a modré. Papír byl pak postříkán vodou a takto vznilky tyto kapky. Vše dozdobeno hvězdičkami od Kety.



Tímto bločkem to vše začalo. Zase dekorován spreji a vodou. Miluji tuto kombinaci. Pak stačí bloček dozdobit jen razítky a 3D lepidlem :) Okraje stránek jsou také postříkány spreji a udělá to krásný efekt na samotných stránkách.



Tento bloček je od ostatních dost široký a málo nízký. Přímo si říkal o tři kytičky, které jsem také nabarvila spreji, aby ladily :)



Jediný bloček, u kterého jsem si řekla, že místo sprejů využiji papíry, protože mám jen omezenou barevnou škálu sprejů. 



Malý bloček, na který jsem použila jen modrý sprejík. Jako dekoraci jsou "pouze" dřevěnné postavičky od Kety.



Na tyto dva bločky jsem využila ubrouskovou techniku. Ubrousek jsem touto technikou prve nalepila na papír a po uschnutí jsem papír nalepila na bloček :) 



Zde je jeden ručně vázaný deník. Využila jsem na něj moji novou šablonu do BS - Eifelovku. Doplněno o text a utrhnuté papíry jako pozadí.



Zde je jeden větší formát. Natištěno moje nové, mimo jiné úžasné razítko s ptáčkem. Na rohy jsou využity propisoty, které jsem použila vlastně poprvé.



Stejné razítko, jen ebossováno černým práškem se třpytkami :)



Tak a to je vše :) Snad jsem Vás nezahltila. Miluji tyto sprejíky, dá se s nimi dělat plno věcí. Jsou prostě úžasné. Mám zatím "jen" čtyři kousky, ale asi napíšu ježíškovi :) 

A už jsou ve výrobě další dva deníky.


Všechny tyto deníky můžete koupit u mne na Fléru.

Krásný den a tvoření zdar, deníčkům obzvláště! :)
Katuan

2 komentáře:

  1. To je ovšem ukrutné množství, už v půlce prohlížení jsem byla unavená. :-D Samozřejmě si dělám legraci, jsou úžasné! A každý jiný, to je paráda. Mým favoritem je ten poslední s razítkem ptáčka nebo ten s vážkou...

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné deníčky. Hotová manufaktura. Díky za komentář na mém blogu.

    OdpovědětVymazat

DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS・POWERED BY BLOGGER