Žabka

11. listopadu 2012


Byla jednou jedna skupina žabek, které chtěly závodit. Chtěly se dostat na velmi vysokou věž. Na atrakci se přišlo podívat velmi mnoho diváků, aby se nejen pokochali soutěží, ale i povzbudili žabky. Soutěž začala.
Z přítomných diváků nikdo nevěřil, že se některé ze žabek podaří na vrchol věže dostat. Kroutili hlavami a říkali: „Oh, to je příliš namáhavé. Nikdy se jim to nepodaří!“ Ostatní přitakávaly: „To se jim nemůže podařit, protože ta věž je příliš vysoká!“
Žáby začaly zaostávat. S výjimkou jedné, která svižně postupovala výš a výš. Diváci křičeli: „Je to příliš únavné! Nikdo se tak vysoko nedostane!“ Jedna žabka za druhou to vzdávaly a otáčely se zpátky. Jen ta jedna pokračovala vytrvale dál. Vůbec to nechtěla vzdát!
Nakonec to vzdal každý kromě té jedné žabky, která se sama s obrovskými ambicemi doplahočila na vrchol věže. Ostatní žabky, stejně jako diváci chtěli vědět, jak se podařilo právě jí to, co všichni ostatní považovali za nemožné.
Jeden divák přišel k žabce a zeptal se, odkud vzala tolik síly, aby se dostala až na samotný vrchol. A tehdy se zjistilo, že vítězná žabka je HLUCHÁ.
No a pak k tomu byly klasické kecy, které ten příběh kazí a brání v přemýšlení…
Ponaučení?
Nikdy nenaslouchej těm lidem, kteří jsou negativní a pesimističtí… …protože Ti kradou nejkrásnější tužby a sny, které nosíš ve své duši!
Vždy mysli na sílu slov, protože všechno, co slyšíš nebo čteš, má vliv na Tvé činy!
Takže:
Buď VŽDY OPTIMISTA!
A navíc:
Buď jednoduše HLUCHÝ, když Ti někdo poví, že neumíš realizovat své sny!
Mysli si:
Všechno se mi může povést, k

DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS・POWERED BY BLOGGER