CASE Study 4th Anniversary Week #4

1. září 2014

Hned na začátek se musím přiznat, že jsem celý tento týden přemýšlela, že CaseStudy vzdám. Že se přeci nebudu nutit do něčeho do čeho nechci a že se zúčastním jen občas. Vůbec se mi pár dní nechtělo tvořit a říkala jsem si, že se nutit nebudu. Chtěla jsem nominovat asi rok staré přání... no znáte to, když se nechce :) Myslím, že kdyby v tom se mnou nebyla Káťa, už jsem to vzdala :)

Pak jsem se na to vyspala, projela Pinterest a načerpala novou inspiraci. Vyspala se na to podruhé a přáníčko bylo v hlavě :)

Inspiraci jsem si vybrala u mojí jmenovkyně Evy Dobilas. Už jsem právě jednou na tento typ tvořila a proto mi dělalo problémy odpoutat se od toho minulého přáníčka.


Jako základ přání jsem si vybrala krásně zelenkavý fotokarton. Udělala si základ přání a do 2/3 naembossovala bílým práškem razítko KETA (601).
Lístečky jsou také od KETY z nějaké HURÁsady a jako stonky květinek jsem použila razítko silnice od Lawn fawn - Happy Tralls. Vše tiskáno zeleným inkoustem HA - soft olive.



Květinky jsou udělány z knoflíků, podlepeny 3D kolečky a na střed jsem nalepila perličky od Artemia. 





Ikdyž jsem předlohu neměla otevřenou a pamatovala si jen rozvržení trefila jsem se i s rožky. Stejně jako na předloze jsem použila flitry v poloprůhledné barvě a doplnila je stříbrnými kapkami od Liquid Pearls - White Opal.


Krásné pondělí, Katuan :)

Edit: Velmi si vážím toho, že jsem mohla mít čest a být výtězem v tomto týdnu



7 komentářů:

  1. Such a beautiful clean and simple card!
    Thanks so much for playing along with us over at CASE Study!
    Anni

    OdpovědětVymazat
  2. Evičko, to se Ti mooooc povedlo.. paráda.. :) já budu dohánět na poslední chvíli :) Katka

    OdpovědětVymazat
  3. Absolutely great and amazing card! I love, that it's so neat and cute, it's really good job! Thank you for being with CAS(E) Study this week.

    OdpovědětVymazat
  4. Such a lovely card love those little flowers. Thank you for joining us over at case study challenge.

    OdpovědětVymazat
  5. Wonderful card! Congrats on your win at the CAS(E) Study blog.

    OdpovědětVymazat
  6. Evi, no vidíš, vyplatilo se nechat to uležet.. moc, moc gratuluji k vítězství, je to suprový narozeninový dárek :)) Katka

    OdpovědětVymazat

DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS・POWERED BY BLOGGER