Spring Card

22. března 2015

"Chtěla bych přáníčko. Nějaké zelené, jarní. Jo a s věnečkem a kvítím."
Ano, všechny to určitě známe :). 

Tak jsem se na to tedy vrhla. Jelikož nemám vyřezávací šablonu věnečku, musela jsem si ho natisknout. Je to HA razítko - Wreath of Leaves. Je embossováno práškem od Stampendous! - Shabby green (embossing enamel). Papíry jsou z kolekce Bloom and Grow od Dovecraftu. Jsou k sobě ručně přišity a okraje jsou otrhány. Tato kolekce je vážně kouzelná. Dominantou je tedy to kvítí všech různých tvarů a barev. Tedy spíš jen bílé a zelené, ale různé tvary, to ano. Doplněno o lístečky, pestíky, kamínky... A Keta  razítko.
A pokud se někdo ptá, zda budou podobné varianty na prodej, tak se hned přiznávám, že v sadě jsou ještě krásné modré a růžové papíry :D. Takže to už jen "vytuním".


Jeden z detailů na kvítí. Sama nevím, co je to za druh, poznám jen růže. Takže. Místo růží je tam i něco velkého, mnou neidentifikovatelného, ale celkem líbivého.


A zde už ty růžičky. No, možná by to pro příště chtělo jiné listí :)


Krásný den, Katuan

3 komentáře:

  1. ach... tohle je vážně nádhera :))) embosovací prášek vypadá fantasticky na tom věnečku.. a kvítí, že by lilie? :) možná..to je jedno, ale krásně vše doplňuje.. opravdu překrásnéééé :) K

    OdpovědětVymazat
  2. Přáníčko je kouzelné, krásně jarní, moc milé...pepis

    OdpovědětVymazat
  3. Je nádherné!!! Přesně podle zadání :-)

    OdpovědětVymazat

DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS・POWERED BY BLOGGER