Fish card

10. července 2015

Byla jsem požádána vytvořit přáníčko s padesátkou a rybou. Na první pohled nic složitého, prostě klasika, jen tam bude ryba. Po přebrání všech razítek a vyřezávacích šablon došlo kruté zjištění - nemám rybu, nemám ani nic, co by se klasické rybě přiblížilo. Co takhle velryba? Ne, ta být nemohla. A štika? Ta také ne. Prostě klasická rybka. Když moje zádoby selžou, uchyluji se k nemravným závěrům - digitální razítka. Tak jsem bohužel také pohořela. Všechno dětské nebo moc "odborné". Nikde nic, co bych potřebovala já.
Měla jsem tedy dvě možnosti. Využít tyto malé rybky z jedné kolekce razítek nebo využít plotr. A jelikož vždy dělám přání dvě, aby si zákazník mohl vybrat, využila jsem tedy možnosti obě.

První je tedy chrastidlo. Původně to měly být jen kolečka s rybama, ale pak jsem si řekla, proč do nich nepřidat třpytky. Tak to tedy mělo být přáníčko s chrastidly. Ano, množné číslo, protože jsem si myslela, že to nebude bůhví jak dokonalé, když udělám chrastidla všechny. Jak už asi všichni tušíte, přišlo nemilé zjištění - jak to udělat u těch koleček, co jsou vyřízlé až do kraje? No a tak vzniklo chrastidlo jedno.



Pozadí je šmudláno distress Inky - Tumbled Glass, Salty Ocean, Faded jeans. Do chrastidla jsem nasypala krásnou směsku flitrů od Doodlebug - blue Jean, Lily White. Číslovku jsem vyřízla ze šablony od memory Box - Large Typewriter number set


Druhá verze tedy byla na plotru. Zrovna se mi nechtělo vyřezávat a slepovat rybku, tak jsem na to šla jiným způsobem. V bílé čtvrtce jsem si vyřízla rybičky a kolečka a rybky podlepila různě barevnými kousky papíru. 


Číslovka je vyřezána ze stejné sady jako na předchozím přání. 


Tak snad se budou líbit. Krásný den, Katuan

2 komentáře:

  1. ...A KRÁSNĚ SES S TÍM POPRALA, OBĚ PŘÁNÍ JSOU NÁDHERNÁ...(Pepis)

    OdpovědětVymazat
  2. Great cards! Love the bright fun colours!

    OdpovědětVymazat

DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS・POWERED BY BLOGGER