Muse Challenge #125

25. července 2015

Když jsem byla požádána o vytvoření přáníčka, inspiraci jsem hledala celkem dlouho. Tímto se ještě jednou omlouvám. Naštěstí přáníčko moc nespěchalo, takže jsem si prostě mohla počkat na dobu až budu mít klídek, náladu a tu inspiraci. A jeden den se našel a já mohla tvořit. A kupodivu jsem více než spokojená :)

K inspiraci mi pomohla challenge od Muse, kde Anita představila jednoduché, ale krásné přáníčko. Na Timovo kvítí jak dělané :)


Základ je bílá grafická čtvrtka. Kvůli tisku na vnitřní straně jsem nemohla použít hotový základ přání, ale něco kvalitnějšího. Konečně jsem našla papíry, se kterými se krásně pracuje a dokonale se na nich vymalovávají razítka Copic fixy. Na ostatních papírech se mi fixy rozplývaly, ale na těchto ne. Použila jsem tedy na tisk černý Distress inkTimovo kvítí - flower garden jsem vybarvila copic fixy. Budu se muset poohlídnout, zda nejsou na toto kvítí vyřezávačky, protože stříhat ručně mě už fakt nebere. Dobře, dál jsem použila krásný puntikatý papír z CardKitu od Simon Stamp - June 2015. Na něj jsem vyřízla pomocí šablony od My Favorite Things - Fishtail flags vlaječku na kterou jsem natiskla mnou vyrobené razítko. No a nakonec tam došla červená číslovka od Memory Box - Large Typewriter number set. Pak už jen pár krásných enamelek od Doodlebugu a pár půlperliček od Artemia, domalovat černým fixem falešné šití po okraji a bylo hotovo.


Kvítí je podlepeno 3D čtverečky. To oranžové má výšku 3D čtverečků 2mm, červené je výš, na 5mm.


No a jediné zadání bylo, aby uvnitř byla tato číča :). 


Krásný den, Katuan

9 komentářů:

  1. Beautiful flowers and what a surprise inside! lol! So glad you joined us at Muse this week!

    OdpovědětVymazat
  2. Přáníčko je nádherné s kouzelnými květy...pepis

    OdpovědětVymazat
  3. love your pretty flowers and the use of the enamel dots

    OdpovědětVymazat
  4. I love the rich, earth tones and the fab touches of stitching and enamel dots. I love how you've interpreted my card and thank you for playing along at Muse, Anita x

    OdpovědětVymazat
  5. Beautiful vibrant colors and I love how you fit the number on the front, I think adding a name or age is a nice personal touch to a card, like you've had that one specific person in mind when creating your card.

    OdpovědětVymazat
  6. Thank you very much for the lovely comments :)

    OdpovědětVymazat
  7. Gorgeous. The Tim Holtz flowers are great, aren't they?

    OdpovědětVymazat

DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS・POWERED BY BLOGGER