Wednesday tutorial and trick 1.

29. srpna 2012

Wednesday tutorial and trick.


Každou středu se tu objeví nový tutoriál, trik nebo nápad. Budu se snažit, aby se prostřídaly různé techniky a nápady, které můžete použít nejen na přání, ale i scrap stránky nebo různé visačky a kartičky.

Dnes budeme vyrábět přání, začneme něčím jednodušším. Efekt srdíčka, můžete vlastně použít kdekoliv.






1. Začneme srdíčkem. Ručně vystřihneme velké srdíčko z papíru. Nemusí být přesné, kytičky nám ho dorovnají.

2. Pak pomocí raznice vyrazíme kytičky. Můžou to být i kolečka různých velikostí, srdíčka. Použijeme raznici a barvy, které se nám líbí. Kytiček bylo potřeba vážně dost :)


3. Květinkám ze zadní strany nalepíme gelové kapky. Kdo nemá, může použít i obyčejné lepidlo. A pak jen květinky lepíme a lepíme, dokud nebude srdíčko oblepené.


4. změříme si velikost přání. Já mám čtverec velikosti 13,5×13,5cm. Stejně velký si nařežene i podkladový papír. Já zvolila decentní růžovou.

5. Kraje papíru lehce namočíme v embossovacím lepidle a posypeme bílým ebbossovacím práškem. Zatavíme. Je to takový jemný a decentní detail.


6. Máme srdíčko i podklad, Chybí mám tedy text. K tomu nám stačí kartonové písmenka a razítkovací barvičky. Já použila ColorBox v decentní růžové. Postupně každému písmenku "ošmudláme" kraje. Můžeme použít i více barev nebo můžeme písmenko celé nabarvit.


7. Pak jen vše zkompletujeme. Podklad přilepíme na přední stranu přání, do středu srdíčko z květinek a na pravý kraj písmenka.


Doufám, že dnešní přání pro Vás bylo aspoň v nějakém detailu inspirativní a za týden se podíváme na to, jak vytvořit záložku do knihy nebo visačku s jak já říkám "batikovaným" pozadím, které potom můžete požít na Vaše projekty.



Děkuji za přečtení, Mějte krásnou středu. Katuan


1 komentář:

  1. Moc pěkné a veliká pochvala za bezva nápad s tutoriálky, vždycky se hodí nějaký dobrý nápad. Srdíčko super a už se těším na záložku :-).

    OdpovědětVymazat

DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS・POWERED BY BLOGGER