Diplom a dopis Ježíškovi

9. listopadu 2012

Už skoro měsíc mi na stole ležel rozpracovaný diplom pro Eli.rek, ale nejprve nebyl čas ho dokončit a pak jsem ho tak šikovně sklidila z očí, že jsem si na něj ani nevzpomněla.
Když mne rodiče zase nutili, abych napsala Ježíškovi (Ano, i ve svých letech píšu každý rok povinně ježíškovi a dopis bdávám za okno) napadlo mne, že bych ho přece mohla vyrobit a našim poslat, třeba to bude pro ně menší překvápko :)






Tak jsem začla tvořit. Základ byl stejný jako již zmíněný diplom. Prve jsem si myslela, že nebudu mít co do tak velkého prostorunapsat, ale jak se ukázalo, prostor byl malý :)

Myslím, že je zbytečné zakrývat Vám moje přání :) Ponožky tam jsou proto, že jich nikdy není dostatek a že vím, že toto přání se mi na 110% splní. Minulý rok jsem dostala sadu talířů a naši mi pořád neví, co koupit, tak pro inspiraci jsem napsala sadu příborů. A kdo by neudělal scrapařce radost nějakými papíry, ale nevím, náš ježíšek se v tomto moc nevyzná, ale zaučila jsem bratra, protože chci mít překvapení a stejně se nemůžou nikdy trefit do papírů, co mám doma. A když jo, nevadí :-)


Mezitím jsem musela pohledat ten diplom. Založila jsem ho tak dobře, aby mu kočky nic neudělali a já ho našla. Znáte to, když něco velmi dobře založíte a říkáte si, že tam ho určitě najdete. A ve finále byste ho tam nikdy nehledali.

Ale našla jsem ho, tak jsem ho dodělala a ihned druhý den ráno poslala. Měsíc čekání, mno, snad se Eli.rek nezlobí. Už mi psala, že jí visí nad pracovním stolkem. Oooo :) Úplně jsem se nadmula pýchou :)


Taky píšete (Vy nebo Vaše děti) Ježíškovi?

P.S.: minulý rok jsem Ježíškovi poslala mejlem PowerPointovou prezentaci místo dopisu. Máma mi na to řekla, ať jí tu prezentaci vytisknu, aby mohla kolegyni v práci ukázat, jak se tam ty obrázky hýbou :)

2 komentáře:

  1. tvoja mama je milá :D že aby si to vytlačila :D a aj ja ježiškovi píšem, ale už nie tak oficiálne :) len napíšem zoznam vecí čo potrebujem :P nie je to nejaké poetické, ale účel to splní a nejaké drobnosti na prekvapenie mi mamina vždy vyberie :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak u nás vlivem okolností nosí dárky takový kříženec Ježíška a Santy (a nebo Ježíšek i Santa?), ale dá se říct, že "dopis Ježíškovi" píšu taky. Akorát letos si do něj nějak nemám co napsat, protože máme zásadu, že dárek má být takový, že ho obdarovaná osoba chce, ale sama by si ho nekoupila, takže třeba žádné oblečení a tak... Průšvih je, že já všechno, co chci, si taky koupím... :-D No a teď mám období, kdy bych potřebovala plno oblečení, ale jako dárek ho nechci, stejně bych si to musela jít koupit sama...

    OdpovědětVymazat

DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS・POWERED BY BLOGGER