První Pillow boxy

7. prosince 2012

Včera večer jsem si konečně uklidila můj tvořící nepořádek. Stejně si myslím, že je to zbytečné, protože se objeví znovu, ale tvoří se mi tak lépe. A když jsem byla v tom úklidu objevila jsem pár věciček, o kterých jsem nevěděla.

Tak jsem dnes místo učení tvořila. Můžu si to dovolit, kytky už mám za sebou a plno věcí před sebou. Chtělo se to na chvíli odreagovat, ale v půlce lepení mi došla oboustranná pásky :( Takže teď nebudu nějaký čas vyrábět :(


První vznikl hnědý s motýlkem. Pásek se dá oddělat, ale myslím, že to nikdo nevyužije. Jednoduché, ale efektivní :)



Jako druhý jsem chtěla zkusit nějaký obyčejný, prostě jen pěkný papír a velkou mašli. Mám doma velkou jen bílou a fialovou. A bílou jsem dávat nechtěla.


A když už jsem byla u té mašle, objevila jsem jednu dokonalou. Fialovou se zlatýma nitkama. U této jsem se zastavila nejvíce. Prvně tam měla být velká květina, ale Tom mi naznačil, že to je jak pro mou babičku ať se poohlédnu po něčem jiném. Tak jo, 3D motýlci :)


A když už došlo na motýlky vzpomněla jsem si, že mám přece jednu raznici s embossováním na motýlky. Tak bylo jasno. Pak jsem objevila jednuduchý zelený papír a bylo to :)


A pak mi došla oboustranná páska. Už půlku pillow boxu jsem musela lepit páskou, která má 0,5cm :)

Tak zase jindy. Katuan.





1 komentář:

DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS・POWERED BY BLOGGER