Vánoční tvorba a inspirace na další rok

16. prosince 2012

Pro mne už je letos konec tvoření. Hlavně Vánočních přáníček. možná si přes vánoční svátky něco vyrobím, ale protože budu hlavně u našich a po rodině, nebudu mít kde. Už se ale těším na další tvoření po zkouškovém. To se do toho opřu s velkou chutí :)

Mám pro Vás takový malý přehled mých přáníček. Ty, co jsem vytvořila a ty, co stále obdivuji.


V prvním obrázku jsou moje přáníčka. Všechny jsem snad vyráběla po více kusech a pokud ne, vznikly podobné.

1. obrázek - obyčejný recy základ. Miluji tu jejich barvu, Dává to více možností než obyčená bílá barva.  Na vlaječky je použitá vánoční embossovací šablona, raznice vločky (Před vyražením byl bílý papír embossován průhledným práškem se třpytkami) Pak už jen knoflík a mašlička v příslušné barvě.


2. obrázek - Toto přáníčko je originál, další podobné tomuto nemám. Dala jsem ho sem proto, že jsem se snažila využít motiv jelena. Myslím, že toto je nekvíce povedené ze všech. Ale o této sérii jindy :). Jelen je natisknut černou barvou, hvězdičky bíle embossovány. Sníh je vyroben speciální pastu se třpytkami. K té jsem došla náhodou při úklidu :)

3. obrázek - konečně přišla na řadu moje nová raznice. Čekala na využití pár měsíců. Celý dojem sjednocuje embossované pozadí a barevný rámeček. Vyjmečně přání bez textu "Veselé Vánoce".

4. obrázek - vážně jednoduché přání. také ale nemá bratra. Dávám ho sem pro inspiraci. Stačí lepící pistolí nalepit knoflíky a pak jim černou fixou přimalovat mašličky :) 



A toto je má inspirace na příští rok.

Zdroj: Pinterest

Já vím, proč jsem i tak jednoduché přáníčko neudělala, ale snad za rok už to nebude jen holá inspirace ale budu mít i materiál k tomu potřebný.

1. obrázek - na první pohled velmi jednoduché přání. Bohužel nemám jak udělat hvězdičky. Předem říkám, že cokoliv stříhám je křivé a odrbané :) Větvička by se dala nějak nahradit, ale ty hvězdičky...


2. obrázek - Je dokonalý. Ani nevím, jak bych ho s mým materiálem dokázala zrealizovat. myslíte si, že ten sníh se uvnitř hýbe, nebo je na tvrdo přilepený?

3. obrázek - to nemusím ani komentovat. Dokonalé razítko s dokonalými papíry. Krásně sladěno. Mno jo, HA :)






3 komentáře:

  1. Z těch tvých se mi (taky) nejvíc líbí to s tím jelenem/sobem, ale osobně si myslím, že těm třem, které sis dala jako plán na příští rok, mohou směle konkurovat všechny čtyři...
    Ten rámeček - nevím nevím, těžko říct, ale myslím, že ten "sníh" je tam volně...

    OdpovědětVymazat
  2. ďakujem za arašidovú pohľadnicu, mám ju vystavenú v izbe, je strašne roztomilá :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkná přáníčka jsi udělala. A ten sníh je tam určitě volně. Je to chrastidlo.

    OdpovědětVymazat

DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS・POWERED BY BLOGGER