Pár jednoduchých obalů na CD

12. ledna 2013

Kdo sleduje můj Facebook tak ví, že jsem včera nezahálela :)
Už dlouho sem přemýšlela, že bych udělala jednodušší obaly na CD než jsou tyto. Měla jsem to pěkně namyšlené, mám doma krásně tvrdé papíry z Lidlu, pár mašliček a chybí mi jen rýhovací podložka. Přece jen vše rýhovat řezáčkem není to pravé ořechové.

Tak jsem si ji pořídila. krom toho, že za tak málo plastu zaplatí člověk velkou sumu peněz... je super :) Vážně si ji pochvaluji, ušetří plno práce. Tak jsem se tedy rozhodla, že když už mám tu rýhovací podložku, že zužitkuji i tu hromadu papírů z Lídlu. Bylo mi jich líto, ale k čemu mi budou jen tak v šuplíku :)



Inspirace na Pinterestu není nikdy málo :o)

Tak jsem se do toho pustila, vzala jsem jednu sadu papírů, ořezala je na příslušnou velikost a narýhovala. Pak vybrala vhodně laděný papír, mašličku a jen slepit. A když už mám doma těch 100 kusů držátek na CD, proč je nepoužít. Protější stránka se mi zdála prázdná, tak jsem tam vlepila barevnou a bílou čtvrtku, kde se bude dát napsat text či nějaké věnování.



Hned po dokončení všech 14 kousků mě napadaly další možnosti. Třeba udělat obal kulatý, nebo s kapsičkou pro nějaké materiály (sama nevím jaké, ale nápad to není k zahození)... A plno dalšího... :)
(vím, neumím malovat :) )




Po nahrání těcchto fotek mne napadají další možnosti :)

Vždy mě fascinovaly fotky z příprav tvorby a z tvorby samotené. Nevím, ale baví mne okukovat jak kdo tvoří. Tak pro představu Vám sem dávám pár fotek z mého tvořivého koutku.





Přeji Vám krásné tvoření. Eva

1 komentář:

DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS・POWERED BY BLOGGER