Vánoční jelínci

16. října 2014

Původně to mělo být jiné vánoční přání s jiným jelínkem, ale těmto výsekům se nedá říct ne. Mám je z vánočního swapu od Káti, stejně jako stromečky na přáníčku.
Bílé výseky sice vypadají nudně, nezaujmou pozornost a člověk si říká: co s nimi budu dělat. Stačí ale vzít do ruky barvičky a vše se dá změnit :)


Takže původní bílí koloušci dostali nový kabátek. Na jejich vybarvení jsem použila různé Distress polštářky. Od oranžové po hnědou. Stále to ale není ono, takže do ruky přišla bílá gelovka a zvýraznila jsem flíčky, namalovala pusinku, dodělala detaily a vybarvila očičko. Černým fixem jsem očičko dodělala, vybarvila čumáček a kopítka.
Distress Inks - SPice Marmalade, Tea Dye, vintage photo, Walnut stain.


To samé jsem udělala i se srtromečky. Za použití Distress inků jsem je vybarvila a bílou gelovkou zase zvýraznila vyembossované detaily, které zanikaly.
Distress Inks - Tea Dye, vintage Photo, Walnut Stain.


Pozadí jsem udělala pomocí horkého embossu. Dlouho jsem lovila nějakou malinkatou vločku a nakonec ji našla v sadě se sněhuláky od HA - Snow much joy (Christmas). Tu jsem pomocí Versamarku, horkovzdušné pistole a bílého embossovacího prášku od Spellbinders zapekla. Pozadí jsem pak obarvila Distress inkoustem - Tumbled Glass. Pak už jen stačilo do spodní části přilepit bílou čtvrtku, která naznačuje sníh a do pravého horního roku vánoční štítek s embossovaným razítkem od KETY (474). Stále se mi to zdálo moc prázdné, tak jsem volné místa mezi vločkami vyplnila kamínky od Anita's.


Vše jsem pak nalepila na modrou čtvrtku, ze které jsem si udělala základ přáníčka a dozdobila jsem vše bílou gelovkou.

Krásný večer, Katuan

1 komentář:

  1. Jelínci dostaly nádherný barevný kabátek.. a celé přání je krásnééééé :) pa. K.

    OdpovědětVymazat

DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS・POWERED BY BLOGGER