Flower garden

26. dubna 2015

Dnes mám pro Vás další "hala bala" přání s flekem a kvítím. Musím poznamenat, že v porovnání s předchozím pokusem o flek se mi tento líbí více. No, možná ještě pár (desítek) pokusů a fleky budou dokonalé :)
Inspirovala jsem se u dvou zadavatelů challenge. První byl CAS(E) this Sketch! s krásným minimalistickým sketchem a duhý je Simon Wednesday Challenge, který má jako podmínu "Simple a Clean Style", kde je vítáno použít HA produkty. Chtěla jsem do přání zakomponovat ještě jednu challenge, ale to už je vyšší level a na tu se vrhnu sólo.

Základ je tedy akvarelový papír. Na něm precizní modrý flek vytvořený obyčejnými vodovkami. Jsou světlé a já nechtěla výrazný flek. Po uschnutí jsem udělala cákance anilinkama, ty jsou zase pěkně výrazné.  No, přišlo mi to zase jako nic moc a zkusila jsem přes masku nanést gesso. Bohužel už nějaký ten den nemohu najít strukturovací pastu, takže jsem si musela poradit bez ní (Podezírám Toma, že mi ji tajně schoval a odmítá mi ji vydat). No, dle mě jsem tomu moc nepomohla. Spíše naopak. Jako poslední krok bylo natisknutí stonku nějakého kvítí od Tima - Flowergarden. No a to už konečně vypadalo líp. Co udělá jeden stonek, že? Pak už jen dolepit květ vybarvený Copic Markery, přidat štítek a pár Artemio kamínků. No a přání je na světě.






5 komentářů:

  1. Evi, tak tohle přání je favorit číslo 1..fakt nádhera :)) já taky jedno udělala, ale nedařilo se, nedařilo ..

    OdpovědětVymazat
  2. A beautiful card Katuan, a fabulous inked background and gorgeous flower - great colouring!!

    hugs
    Heather xx
    Thanks so much for joining us with Simon Says Stamp Wednesday Challenge.

    OdpovědětVymazat
  3. Gorgeous card! Love the pretty blue flower and the background!

    OdpovědětVymazat
  4. This is beautiful! I love your take on the sketch!

    OdpovědětVymazat

DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS・POWERED BY BLOGGER