Crazy Birds - Tim Holtz

30. května 2015

Ano, i já potřebovala tyto bláznivě střelené vrabčáky. Nebaví mne ale sedět a čekat až se k nám pár kousků doveze nebo se o ně poprat, když je někdo naskladní. Šla jsem cestou nejmenšího odporu a na jistotu. Objednala jsem si je v Americe, spolu s dalšími razítky. Hned ten den jsem si ptáky musela vybarvit (a že jich mám vážně teď hromadu) a pak nějaký ten týden čekali až na ně dojde řada. Nakupilo se toho povíce a vrabčáci museli jít stranou. Před pár dny se na ně ale dostalo. Jelikož jsem použila kousíčky menších a větších papírů, které jsem našla na hromádce, nemohu napsat, odkud papíry jsou. Takže to dnes vememe celkem rychle.

Prvního (tedy v pořadí druhého, jen byl nahrán jako první) ptáka jsem vyrobila na stojaté přání A6. Základem jsou dva obdélníky. Jeden v šedé a druhý v modré barvě. Pak kolečko s ptákem a na doplnění vlaječky.


Druhý pták (v pořadí první) je podle Fussion sketche. Ano, je to už 14 dní starý sketch tak aspoň můžete mít představu, jak dlouho mi trvá nafotit jedno přání.


Krásný den, Katuan

Prosím o prominutí kvality fotek. Testuji nový program místo PhotoShopu a jakmile bude zase chvíle času, zkusím je vylepšit. Toto je zatím to nejlepší, co z něj vymáčknu.

1 komentář:

DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS・POWERED BY BLOGGER