FUSION: Happy Days!

3. května 2015

Pokud sledujete blogy, e-shopy nebo máte facebook, určitě jste už tedy zaregistrovali tvorbu členek DT od Katky. (To zní ja nějaká hustá skupina, ale je to "jen" Design Team). Káťa tam krásně napsala, že jsme se ani nerozkoukali a už máme závěr dalšího kola. Tentokrát to byl oříšek, protože když zarolujete na konec článku, objevíte předlohu nebo sketch, podle kterého se mělo tvořit. Většinou vybírám sketch, ale tentokrát se mi nelíbil, takže jsem sáhla po obrázkové variantě.



Základ je čtvercové přáníčko. Na něm o pár milimetrů menší červený papír. A na něm ještě o trošku menší další papír, tentokrát vanilkový. Na něm jsou natisklé stonky kvítího a samotné kvítí je nalepeno různými 3D polštářky. Kdo by hledal toto úžasné razítko, které jsem si zamilovala a může mít mnoho podob, tak je to FlowerGrden od Tima. Už jednou jsem vám ho ukazovala. A ukáži ještě jednou, protože tento styl přání se mi moc líbí, takže jsem si doma po večerech vybarvovala pomocí fixů Copic a pak lepila barevné varianty. Oh, jaký to byl relax.


Štítek je vytištěn na tiskárně a vyřízlý na SH, podlepený stejným červeným papírem. Pak už stačilo na ozdobení jen pár flitrů a bylo hotovo.


A zde pro představu obrázek, podle kterého jsem se inspirovala. Zůstala jsem tedyu barevné varinaty - červené a žluté. A také u kvítího.


Krásné dny, Katuan

4 komentáře:

  1. To je nádherné!!! Takové svěží.

    OdpovědětVymazat
  2. Já chci taky takový razítka! Luxusně vybarvené květy...

    OdpovědětVymazat
  3. Evi, prostě jako vždy luxus :) a koukám, že ses s Copickama krásně zkamarádila :))

    OdpovědětVymazat
  4. I love the rich color and beautiful shading on your bright bold blooms! Gorgeous!

    OdpovědětVymazat

DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS・POWERED BY BLOGGER