FUSION - Peacock Dynasty

27. září 2015

Po přestěhování pracovny tvořím na zemi. Nějak nebyl ještě čas vše uklidit a zorganizovat na svá místa. Tak ale na zemi mám místa dost, lampička tam funguje a mě to zatím nevadí. Pomalu uklízím, ale nepořádek, který tam nadělám je nějak stále větší. Dnes pro Vás mám jedno takové obyčejnější přáníčko. Je vyrobeno do FusionChallenge. Původně jsem měla v plánu se držet obrázku a sketche, ale po prohrabání mých hromad jsem zjistila, že se mi vlastně nic nehodí, takže jsem zůstala aspoň u barevnosti a sketche.

Oba designové papíry jsou ze Starter Kitu od A4 BS - Craft Asylum. Na žlutý jsem použila jednu okrajovou raznici od MS, kterou jsem myslela, že nikdy nevyužiju a celkem se mi i líbí. Pak stačilo jen najít razítka, akvarelové pastelky, kvítí všeho druhu, kamínky a lístečky od Magnolie a vše nějak splácat do něčeho koukatelného. A jak se mi to povedlo, posuďte sami.


Detail na chumel kvítí.


A Fusion předloha

Krásný den, Katuan

3 komentáře:

  1. Wow this is so pretty! The little bunch of flowers are gorgeous and I love that paper. Thanks so much for joining us at Fusion Card Challenge.

    OdpovědětVymazat
  2. Pretty pattern on your paper and your flowers are just beautiful! thank you for joining us in the Fusion Challenge Julia xx

    OdpovědětVymazat
  3. Gorgeous card, I love all the little details! Thanks for joining us at Fusion!

    OdpovědětVymazat

DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS・POWERED BY BLOGGER