FUSION {Our 2nd Year Celebration with Special Guests}

19. ledna 2016

Zase se na mne podepisuje tvořící absťák :). Takovéto přáníčko bych nikdy nevytvořila, spíše bych sáhla po zvířátkách a distress barvičkách a šmudlala si. Když ale dlouho netvořím vznikají přáníčka fakt zajímavá a občas přemýšlím, zda tvořím vůbec já. Dnešní je do fussion challenge, mají dvouleté výročí, tak ať se jim daří!

Přáníčko je velmi jednoduché, snad není potřeba ani popisovat. Na bílý základ jsem přes masku od Prima Marketing jemně nanesla růžový Distress polštářek. Využila toho, že Distress zasychá dlouho a rovnou jsem základ posypala třpytivým práškem (třeba tato kombinace by mne normálně nenapadla, ikdyž o ní vím dlouho, nepoužila bych ji). Tím vznikl zajímavý a velmi jednoduchý podklad.



Pak jsem jen přilepila na 3D čtverečky kvítí a dala ho nějak do kupy. Přemýšlela jsem o textu, ale nehodil se mi tam. Tak jsem jen přidala pár perliček a enamelek v barvách kvítího aby přání nebylo nudné. A abych celé přání nějak uzavřela, namalovala jsem okolo rámeček. Nic moc složitého, jen pár čar a koleček. Přáníčku to ale hodně pomohlo, bylo takové uzavřené.


Kytičky jsou vybarvené Copic fixy. Jsou to Katuan's razítka a kdo mne sleduje tak mu naskladnění na e-shop neunikne :)


A zde obrázková předloha nebo sketch. Držela jsem se obrázku a barev u sketche mě nic nenapadalo.


Krásný den, Katuans

6 komentářů:

  1. Oh my goodness! This is a beautiful bouquet that will be adored!

    OdpovědětVymazat
  2. Your card is absolutely gorgeous! Thank you so much for playing with us at Fusion!

    OdpovědětVymazat
  3. Beautiful! Thanks for joining us at Fusion!

    OdpovědětVymazat
  4. I think this is such a beautiful work of art, Katuan! Congratulations on the Honorable Mention from Fusion! Your coloring and design are so pretty!! It's a pleasure to meet you and become your newest follower! I'd love to have you visit me and follow me on my side bar, too! Enjoy the weekend! Hugs, Darnell

    OdpovědětVymazat
  5. To je hodně velká paráda! A sleduju, takže doufám, že mi naskladnění těchto kytiček neujde :-)
    Jsou normálně regulérně profi, jak z USA, což nevím, zda je až taková výhra, každopádně tady se nevidí...

    OdpovědětVymazat

DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS・POWERED BY BLOGGER