FUSION - Season's Greetings

4. ledna 2016

Po dlouhé době zase přidám jedno povánočně vánoční :). Společná challenge ve Fussion měla před Vánoci delší čas na tvoření a tak jsem využila toho, že bylo možné tvořit i začátkem ledna. Přitom jsem se ale snažila dodržet téma a přáníčko ladila do Vánoční nálady.
Jde tu vidět, že jsem dlouho netvořila, protože takto šílené kombinace barev a umístění prvků mě napadjí jen v době, kdy už skoro ani nevím, jak se stříhá papír nebo jak nalepit kytičku.

Jako základ jsem použila červenou vysokogramážní čtvrtku. Na ni jsem nalepila nějaký šedý papír se třpytkama. Ani nevím, kde se u mě v pracovně objevil, ale byl tam, tak proč ho nepoužít. Použila jsem své razítko vánočního mužíčka a celé přáníčko doplnila embossovaným věnečkem na vellu papíře. Je to ten obrysový věneček, takže jsem pak volné tečky vybarvila červeným fixem. Doplnila jsem pár kvítí, kamínky a lístečky. Nenáročné a zajímavé.





Krásný den, Katuan

2 komentáře:

  1. Prý šílené kombinace barev:-))))) První, co mě napadlo, když jsem ho zahlídla (aniž bych četla text) bylo, jak je božsky barevné a veselé:-))

    OdpovědětVymazat
  2. What a fun Santa! Thank you so much for playing with us at Fusion!

    OdpovědětVymazat

DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS・POWERED BY BLOGGER