Nescrapbookové ATC

6. října 2012

Ráda tvořím ATC kartičky. Dnes to bylo trošku z jiného soudku. Měli být jinou technikou než scrap. Přemýšlela jsem nad vyšíváním, quillingem, malbou... Pak mi ale padly na internetu do oka kartičky podobné těm, co jsem vyráběla (Spíše budu vyrábět). Řekla jsem si: "Jo! Takto budou vypadat ty moje". Mno, vypadají úplně jinak, ale základ se od nich odvíjí.


Kartičky byly jen 4, tak jsem si s nimi mohla pohrát. Základem je plátno, takové na kterém se dělá křížková výšivka - Je o pár mm větší, než ATC kartička.. Nejprve jsem natiskla bílou kytičku. Je to obyčejná akrylová barva, která je nanesena na mosgumi. Tu jsem vyřezala na šabloně pro BS a nalepila na kachličku. Každou kartičku jsem pak obarvila dvouma barvičkama DistressInku a nechala zaschnout.


Po zaschnutí jsem kartičky dozdobila vyembossovanou kytičkou v průhledném prášku. Je vidět na fialové katričce (Pravý dolní roh a levý horní roh). Pak jsem do opačných rohů nanesla barevnou akrylovou barvičku přes šablonu, kterou jsem si vyřezala z papíru.


Celá kartička je pak dozdobena nápisem ATC, který je vyřezán na BS a oembossován černým třpytivým práškem. Pak už jen tři perličky v barvě, která by ladila a bylo hotovo. Na konec jen nalepit na podklad, roztřepit okraje a máme hotovou kartičku :)

Tvorbě zdar!

3 komentáře:

DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS・POWERED BY BLOGGER