Došlo plno dopisů :o)

17. prosince 2012

Pamatujete si na článek, kde jsem Vás vyzývala k tomu, abychom si 12. 12. 1012 napsali. Byl to krásný datum a i krásný den. Mě se nic neobvyklého nestalo :o) To, že jsem nenapsala zápočtovou písemku tomuto datu přisuzovat nemohu, za to si můžu sama :o) Nevadí, život jde dál a já mám ještě další pokus.

Ve středu jsem se brzo ráno vypravila na poštu. bylo kolem 9. hodiny a naštěstí tam nebyla fronta. Celkem jsem posílala 16 přáníček. Z původních 6 kousků pro mé kamarády se to díky této akci vyšplhalo na krásných 16 :o) Děkuji! Paní u přepážky mne ujistila, že datum sama na známku narazí. Posílala jsem bublinkové obálky, tak vážně doufám, že datum narazila. Mrzelo by mne, kdyby tam nalepila nálepku.



A proč píšu o tomto datu až dnes, když mi už všechny dopisy už došli? Protože jsem čekala na jeden až ze Slovenska. jsem moc ráda, že se zapojila i Ambrozália. Také děkuji těm, kdo si na mne vzpomněli a poslali mi vánoční přáníčko i mimo tuto akci. Moc mne to potěšilo :o)

Sice se mi jich 16 nevrátilo, s tím jsem ani nepočítala, protože část jsem posílala kamarádkám, jen tak, jako Vánoční přáníčko.



Já posílala vánoční sobíky. Jsou tak jednoduší. Stačí krásně rozlousknout arašít, tavnou pistolí jej přilepit na čtvrtku a domalovat parohy a očička. Ikdyž jsem sobíky balila do bublinek a poté do bublinkové obálky doufám, že se nerozpadli a že s nimi pošta moc neházela.


zde je ukázka prvních 6-ti kousků, kde jsem netušila, že jich budu muset ještě 10 přidělat :) U posledních dvou mi už došla mašlička, takže jsem musela použít podobnou.

Krásný předvánoční čas :o)

2 komentáře:

  1. popravde som veľmi nevedela čo to bolo na prvý pohľad, ale ten arašid mi pripadal neskutočne rozkošný :)
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=502872116410703&set=a.466742576690324.113570.349626281735288&type=1&theater

    OdpovědětVymazat
  2. ooo a ozaj, dátum na obálke je, síce ho nie je tak geniálne vidno, ale dôležité že ja viem, kedy si to poslala. :)

    OdpovědětVymazat

DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS・POWERED BY BLOGGER