CASE Study Challenge #209

22. září 2014

Dnešní CS jsem dělala na dvakrát. Původně jen pro Vás měla nachystané "patlací" přáníčko s peříčky. Ale bohužel se mi nedaří ho hezky vyfotit a mít věrné barvy na fotce. A fotka je co? No fotka je přece to nejdůležitější. Přání může být sebekrásnější, ale když je špatná fotka, je to zlé.

Takže jsem vyrobila ještě jednu vánoční sadu přáníček. Nechala jsem se volně inspirovat vánočním věnečkem, ale nechtěla jsem ho používat. Věneček z lístečků už mám, tak co dál? No přece věneček z vloček! :) Ne, netuším jaký věneček bude pokračovat, možná z motýlků? :)



zde je tedy moje inspirace. 


Když se na to dívám zpětně, nakonec jsem vše dodržela. Věneček tam je a ozdoben kamínky taky je. text mám také uprostřed. Jen místo peříček mám mašličku.
Původně jsem chtěla bílý základ a barevný papír, to ale nevypadalo dobře. Takže jsem zvolila barevný základ a bílý papír. Jenže to také nebylo ono. A co s tím. Nechtěla jsem se tohoto nápadu vzdát. A tak, když jsem očima přejížděla po papírech, padl mi do oka BS a embossovací šablony. Bylo jasno, vezmu tu nejjednodušší, aby mi jen doplňovala prázdnou plochu a motiv nijak nerušil.. a bylo to :)

Základ je tedy z barevné čtvrtky. Na ní je naembossovaná bílá čtvrtka. Použila jsem emboss šablonu Sizzix - more Dots. Ano, motiv jsem musela napojovat, aby byl přes celou plochu.



Vločky jsou vyřezané také na BS, mám pocit, že jsou od výrobce Spellbinders, ale nejsem si jistá. Na každé přání jsem potřebovala 13-15 kusů. Štítek je tisknut na tiskárně a vyřezán na SH. 
Vše dozdobeno mašličkou určité barvy a kamínky od Anita's.


A to je vlastně celá věda :). Nejvíce zabere nařezat tolik vloček, pak už to jde velmi rychle :)





Děkuji za shlédnutí a komentáře, krásné pondělí. Katuan




2 komentáře:

  1. Gorgeous! Thanks so much for joining us this week at CASE Study!

    OdpovědětVymazat
  2. Suprovéééé :) úplně jiné, neokoukané, přesto podle zadání, jsi kouzelnice :) K

    OdpovědětVymazat

DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS・POWERED BY BLOGGER